Despre ePiață

ePiața este un proiect social, non-profit, lansat în perioada carantinei impuse din cauza luptei cu pandemia provocată de virusul COVID-19. ePiața este un exemplu de transformare a provocărilor în oportunități!

Scopul proiectului este de a ajuta antreprenorii mici și mijlocii din Republica Moldova să-și comercializeze marfa și prin urmare, să nu renunțe la activitatea lor.

ePiața oferă vânzătorilor un spațiu gratuit și foarte bine structurat de comercializare a produselor. De asemenea, proiectul stabilește o legătură directă dintre producători/vânzători și consumatori. ePiața nu oferă servicii de livrare, fiecare vânzător de pe ePiața este responsabil să-și livreze produsele la solicitarea cumpărătorilor, de asemenea nu reglementează prețurile. În rest, e aceeași piață doar că în mediul online.

Proiectul a fost lansat, în primul rând pentru producătorii locali și comercializarea produselor autohtone, dar din cauza realităților economice din țară, nu se limitează doar la acestea.

Proiectul a fost gândit și lansat de o echipă de voluntari talentați și harnici, activi și implicați social, cu suportul generos al Organizației de Creditare Nebancară (OCN) Invest Credit SRL și Enspire Development SRL. 

Invest Credit susține, de mai bine de 15 ani, activitatea afacerilor mici și mijlocii, dar și familile din Moldova, oferind cele mai potrivite soluții financiare clienților săi. 

Enspire Creative Agency este partenerul tău în branding, site-uri web și marketing. Aceștia s-au angajat să ofere cele mai bune servicii, cu accent pe trei caracteristici: evaluarea angajaților lor, crearea relațiilor cu clienții și a face o diferență pozitivă. Cu sediul în Fort Lauderdale, FL, Washington DC și Chișinău, Moldova Enspire parteneri cu clienți din întreaga lume.

ePiața, prin conceptul, viziunea și structura sa, ne îndeamnă la solidaritate, susținere reciprocă și responsabilitate. Proiectul își propune să inspire, să încurajeze și să motiveze afacerile mici și mijlocii din Republica Moldova să continue să crească și să se dezvolte!